Театър ПАН с интересна програма за най-малките преди Коледа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

За децата всеки ден е празник, но особено вълнуващи са дните преди Коледа, защото са изпълнени с всякакви изненади, любопитни събития и истински вълшебства.

За празничното им настроение тази година ще се погрижи и Театър ПАН, чиято програма по традиция включва разнообразни спектакли и представления с празнично настроение.

Още на 30 ноември 2016г. – сряда, театър ПАН ще представи своя спектакъл „Магическо училище“ в ОДЗ 8. Този спектакъл е единствения по рода си в България образователно-развлекателен спектакъл с фокуси „МАГИЧЕСКО УЧИЛИЩЕ“. Спектакълът е предназначен за деца от 3 до 8 години и в него, чрез фокуси, песни и логически игри, се усвояват темите от учебната програма на детските градини и училищата.

На 1 декември 2016г. – четвъртък предстои да блесне Коледната елха в София пред НДК, където театърът ще се представи със своето празнично шоу. На тържеството ще присъства кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова, която ще даде старт на вълнуващото за децата събитие точно в 18:00 часа и ще запали светлините на празничното дърво в 19:00ч. Празненството ще продължи до 20 ч пред НДК, а сред присъстващите ще са, разбира се Дядо Коледа и Снежанка! За доброто настроение в мразовитата първа декемврийска вечер ще се погрижат много детски танцови и певчески групи и ансамбли. От театър ПАН са приготвили невероятни изненади с награди.

От 14:00 ч. до 18:00 ч. София ще бъде огласяна от веселия звън на един ретро трамвай. Трамваят ще се движи по маршрут: пл. „Възраждане” – бул. „Христо Ботев” – „Петте кьошета” – НДК – пазар „Иван Вазов”, а пътниците ще се забавляват с програмата на актьорите от Театър „ПАН”, ще има ателие за артистичен грим, много забавления, смях и истински фокуси

Събитието на 1 декември 2016 г. се организира от  Дирекция „Култура“ към СО.

На 2 декември 2016г. – петък от 12:30 ще се състои премиерата на представлението ПРИКАЗКИ ОТ ТАБЛЕТА – НЕ ПРЕСИЧАЙ НА ЧЕРВЕНО! в театър „Възраждане“. Представлението е уникално, защото е компилация от различни театрални похвати – куклени и анимационни, с интерактивни елементи, които днешните деца разбират отлично и с които свикват да боравят от най-ранна възраст, а това е гаранция, че нужната информация ще достигне до тях по лесен и разбираем начин. Спектакълът има за цел да насочи вниманието им към безопасността на пътя и правилата за движение.

Poster_Magichesko_uch

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Събития

Етикети:

1,436 преглеждания

Comments are closed.