• No categories

Супа от картофи с кресон

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

supa ot kartofi

Продукти: 700 г картофи, 2 глави кромид лук, 2 домата, 300 мл прясно мляко, бяло вино, смлян черен пипер, индийско орехче, кресон, сол.

Сварете нарязаните лук и картофи до омекване в около 1 л подсолена вода и ги пасирайте. Прибавете прясното мляко, поръсете с черен пипер и индийско орехче и отново загрейте супата за няколко минути.

Преди поднасяне добавете ситно нарязан кресон, обелените и ситно нарязани домати и пръснете малко вино. Посолете на вкус.


Рецептата е от книгата „Ароматни треви и сухи подправки

на издателство Колхида
Автор:
Невяна Кънчева

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

1,058 преглеждания

Comments are closed.