Семинар ни помага как да възпитаме дисциплинирано дете със свободен дух

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Akademiya-za-dobri-obnoski

Включете се в новата инициатива на Медицински комплекс “Д-р Щерев” и Първа детска академия за добри обноски! Заповядайте на специален семинар “Родители в лабиринт” на 20 юни от 18:00 ч. Семинарът е подходящ както за настоящи, така и за бъдещи родители.

Как да възпитаме детето си така, че да бъде дисциплинирано, да уважава правилата и в същото време да има свободен дух и простор да се развива? Сигурни сме, че този въпрос си задава всеки родител, чието доскоро новородено бебе вече се превръща в осъзната и все по-общителна личност. Отговора му предлага специалистът по добри обноски Невена Басарова. Създателката на Първа детска академия за добри обноски стартира поредица от семинари съвместно с Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Първата от серията срещи на тема „Родители в лабиринт“ ще се проведе на 20 юни (вторник) от 18:00 часа в залата на болницата.

„Родители в лабиринт“ ще даде ефективни отговори на въпросите, свързани с доброто възпитание на деца със свободен дух. За да не изпадате в крайности, за да намерите нужните решения и за да се запознаете с концепцията за гъвкавата дисциплина, запишете се за участие в семинара на Първа детска академия за добри обноски и Медицински комплекс „Д-р Щерев“! По време на срещата ще се запознаете с иновативен модул от умения, разработен специално от Невена Басарова за тази първа по рода си инициатива.

Ние знаем как чаканата и желана рожба е най-големият дар за всяко семейство. Но още по-голямото предизвикателство започва от момента на изписване и прибиране с малкото създание у дома. За да сте информирани, подготвени и да се радвате на осъзнато родителство, ние от Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ви предлагаме поредната ни полезна инициатива, този път в партньорство с утвърдената Първа детска академия за добри обноски. Възползвайте се и станете част от нашата общност на спокойни родители и щастливи деца!

Ако желаете да се запишете, свържете се с нашия Контактен център на 02/920 0901. Цената за първия семинар от серията „Родители в лабиринт“ е 20 лв. и позволява участие на двама родители и едно дете. Местата са ограничени, запазете своето още днес!

Невена Басарова е създател на Първа детска академия за добри обноски, където деца между 5 и 10 годишна възраст се обучават как да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване и да бъдат гъвкави и адаптивни. Невена създава академията след дълги години професионална подготовка в областта – участвала е в поредица от курсове за личностно развитие и себепознание, преминала е обучения и тренинги за управление на стреса, повишаване ефективността при вземане на решения в проблемни ситуации. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст и е участвала в международни семинари за обучение по протокол и бизнес етикет.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално

4,693 преглеждания

Comments are closed.