Спечелете двойна покана за премиерата на Московския сити балет като отговорите само на един въпрос

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Romeo & Juliet 1

„И до днес светът не знае любов по-чиста и съдба по-клета от тази на Ромео и Жулиета.”

„Ромео и Жулиета” е една от най-интригуващите балетни постановки, смятана днес за част от съкровищницата на класическия балет. Драматичният спектакъл, разказващ най-известната любовна история на всички времена, ще бъде представен на българска сцена от известната руска балетна трупа „Московският сити балет”.

Ценителите на балетното изкуство у нас, ще могат да видят уникалния спектакъл на 24-ти ноември в София в зала 1 на НДК, на 26-ти ноември във Варна в Дворецът на културата и спорта и на 27- ноември в Бургас в Държавната Опера.

Билетите са на цени от 30лв. до 90лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.

Но един от вас, който отговори правилно на следващия въпрос, ще има шанса да спечели безплатна двойна покана за спектакъла в един от трите града!

Къде се е състояла премиерата на балета „Ромео и Жулиета“, поставена за пръв път от Леонид Лавровски, с Галина Уланова в ролята на Жулиета?


а) в Москва

б) в Одеса

в) в Санкт Петербург

 

Крайният срок за участие е 7-ми ноември 2016 г. включително, а имената на печелившите, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат оповестени на 8 ноември 2016 г. след 12:00 ч. в сайта на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и във фейсбук страницата ни.

Изпращайте вашите отговори на имейл:  office@purvite7.bg  или като лично съобщение на Фейсбук страницата на Първите седем.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,223 преглеждания

Comments are closed.