• No categories

Салата с риба тон и пресен спанак

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

salata-s-riba-ton-i-presen-spanak-1

Необходими продукти:

– 1 консерва риба тон в собствен сос
– 1/3 ч.ч. сушени червени боровинки
– ½ сладка ябълка
– 2 с.л. майонеза
– 4 ч.ч. пресен спанак
– 1 стрък зелен лук
– сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Изцедете добре соса на рибата и нарежете ябълката на кубчета и лука на ситно.

2. Смесете всички продукти без спанака и подправете на вкус със сол и пипер. Оставете за 1 час в хладилника.


3. В подходяща чиния сложете накъсания спанак и отгоре изсипете готовата смес.


Още рецепти:

Recepta 2   Предястие от гъби под запечено яйце

   Крем супа от целина с хрупкава чабата

   „Ангелски” кекс с ягоди или Angel food cake

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

4,437 преглеждания

Comments are closed.