Ръка за ръка с шампионите: безценно

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Mastercard_600_400

Всяко малко (пък и голямо) момче мечтае да се срещне с любимите си футболисти, да стъпи на огромните стадиони, които изпълват екрана му вкъщи по няколко пъти в седмицата и да усети магията на великия спорт на живо. Сега си представете как тази мечта става реалност, но не от онези, на които стоиш в публиката и гледаш отдалеч към терена. А другата, в която ти гледаш публиката от терена, хванал за ръка голямата футболна звезда. При това не на кой мач и не на кой терен, а на финала на UEFA Шампионска лига 2017 в Кардиф.

Mastercard осигури именно тази безценната възможност чрез кампанията си, която дава шанс на печелившия да гледа финала на живо. И още нещо…

Така на 3 юни Иван Грънчаров стъпва на тревата на стадиона в Кардиф под звуците на химна на UEFA Шампионска лига, скандиранията на хиляди футболни фенове и хванал за ръка не кой да е, а самият Дани Алвеш, десният полузащитник на Ювентус. А майка му, Лина Грънчарова се вълнува заедно с него от първите редове и го снима, за да запечата силния момент в живота на сина си.

„Не мога да го опиша с думи. Всички бяха на сантиметри от мен, огромните футболни звезди, които гледам по телевизията. Публиката беше огромна, а стадионът – невероятен, все едно бях в приказка,“ развълнувано разказа Иван и допълни „Но най-голямата ми мечта стана реалност в момента, в който видях Кристиано Роналдо на метри от мен. Той е един от идолите ми.“

mastercard_600_337

Изживяването за Иван е безценно не само, защото се докосва до магията на финала, но и до най-високото ниво на игра във футбола. А това е важно за него, защото той вече тренира усилено футбол в Пловдив, а Реал Мадрид е любимият му футболен отбор.

Но безценните моменти за него не спират до там. В един от дните, по време на обяд, неочаквано се появява световната футболна легенда Райън Гигс. Той се запознава лично с всяко дете, раздава автографи и всеки има възможност да се снима с него.

Иван вече е горд притежател и на официалния екип на Реал Мадрид, който ще му напомня дълго време за невероятното изживяване в Кардиф. Лина Грънчарова, майка на Иван, споделя, че не може да опише колко щастлив е бил синът й от всичко, което е изживял.

„Безценно беше. Наистина. Не можете да си представите колко щастлив беше Иван и колко много значи и ще продължи да означава тази нощ в Кардиф. Благодаря на Mastercard, че сбъдна една от най-големите му мечти,“ споделя Лина.

Иван продължава да тренира любимия си спорт, като всеки път като излезе на терена в Пловдив се сеща за момента, в който е излязъл на този в Кардиф, ръка за ръка с шампионите. И се гордее с това.

А българските фенове могат да се гордеят, че на терена в Кардиф имаше и родна футболна звезда, макар и бъдеща. Кой знае, може пък скоро фенове от цял свят да скандират името на Иван.

Защото: 90 минути и си без глас. Някои го наричат лудост, а то е просто безценно.

mastercard3_s

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Новини

Етикети:

1,278 преглеждания

Comments are closed.