Приятели от пръв поглед

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

umnoto-plusheno-kuchence

Във високо технологичния свят, сред океан от всякакви дигитални джаджи, в който се случва дори ние възрастните да се изгубим, често си мечтаем детето ни да има верен, умен, приказлив и гушкав приятел! Приятел, с когото детето ни  да се чувства сигурно и доволно, без да се страхува, че един ден този приятел ще го забрави или изостави. Другарче, с което малкият човек да учи важните за него неща, дори ако ние сме заети.  Думички, забавни песнички, прости фрази и изречения, цветовете, формите, частите на тялото и дори чувствата и емоциите – защото децата са ненаситни за нови знания всеки ден, при това с темпо, което ние рядко можем да настигнем, а те имат нужда от това някой да ги следва, без да ги пришпорва или бави излишно.

Искате ли вашето дете да има един такъв умен, приказлив и истински верен приятел?

Не е нужно да го търсите по обява в интернет, нито да обикаляте кварталните градинки, защото този приятел е на рафта с пъстри играчки, и всъщност е Умното плюшено кученце на Fisher Price.

Умното плюшено кученце е прекрасен подарък както за момиченца, така и за момченца, защото е създадено в две цветови разновидности – розово и синьо.

Този пухкав приятел реагира на всяко докосване на детето, като му отговоря със забавни песнички и весели фрази, които съдържат множество първи думички, които детето ще научи в живота си. Кученцето си има и специална система, която позволява вие да определите нивото, съответстващо на нивото на развитие на вашето мъниче, така че двамата приятели да вървят ръка за ръка по пътя на познанието. Технологията Ѕmаrt Ѕtаgеs позволява на всяко дете да следва неотклонно своето собствено темпо на развитие. Същата тази технология позволява и на пъстрото светещо сърчице на вярното другарче да пулсира в тон с музикалните фрагменти, които то може да изпълнява.

Игрите с Умното плюшено кученце са разпределени в три нива.

Първото ниво е за бебетата на 6+ месеца, когато те вече могат да натискат с ръчички различните части на играчката – ръка, краче, ухо, сърчице. В това първо ниво на проучване, детето ще чуе първи думи, важни за развитието му, ще чуе и как се наричат някои цветове, ще научи някои основни части на тялото и дори буквите от азбуката.

Второто ниво е за дечицата на 12+ месеца. Това е времето, в което с помощта на окуражаването детето продължава по своя път напред. На дневен ред идват забавните фрази, които искрено забавляват малките любопитковци. На този етап техният верен приятел ще ги насърчи да броят заедно, да разпознават цветовете и съвсем точно да определят частите на тялото.

Третото ниво е нивото на подражанието и е за порасналите дечковци на 18+ месеца. На тази възраст децата вече са готови за ролеви игри, които развиват и разширяват активно детското въображение и речник, а Умното плюшено кученце е готово да подкрепи всяко малко приятелче и в това предизвикателство.

Този мекичък приятел е идеалната компания за бебета и малки деца от 6 до 36 месеца и нагоре. С него всяко дете без никакви затруднения ще научи и ще изговори първите си думи, цветовете, частите на тялото,  азбуката, цифрите и ще се научи да брои без грам затруднения. И не само -  кученцето ще научи хлапето на още цял куп полезни неща, включително и на повече от 20 любими песнички и то на български език.

Малките палавници обожават кученцата, а когато са пухкави, весели и забавни, буквално се влюбват в тях от пръв поглед. Точно като в реалния живот, в който децата приемат кученцата за верни приятели за цял живот, така и с тази прекрасна играчка те се сприятеляват от първия миг и това приятелство продължава години наред – истинско и неразрушимо.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

852 преглеждания

Comments are closed.