• No categories

Пъпеш с вино

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

59-oharaskas_660x430

Макар и пъпешите и гроздето да не са местни растения за Чили, а са внесени от европейците, хората от дългата държава са създали този забележителен и освежителен коктейл.

Необходими продукти за 4 порции:

– 1 пъпеш тип медена роса
– 500 мл пенливо вино
– 2 с. л. мед
– 2 с. л. сок от лайм
– лед

Начин на приготвяне:

1. Пъпешът се охлажда, изрязва се капаче и семките му се отстраняват, като се издълбават с лъжица.

2. Смесват се виното, медът и сокът от лайм. Всичко се сипва заедно с леда в пъпеша и се сервира със сламки.

Рецептата ни предостави:

menu logo
   списание Меню
  www.menumag.bg

Опитайте също:

kartofena salata s bilki-SLIDESHOW   Картофена салата с билки

palachinki s borovinki_15401464   Американски палачинки с боровинки и кленов сироп

   3 рецепти с риба

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

2,021 преглеждания

Comments are closed.