• No categories

Печени яйца в лодки от авокадо

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

baked_eggs_avocadoes

Печени яйца в лодки от авокадо

Продукти за 1 порция:

  • 1 авокадо
  • 2 яйца
  • Сол
  • Пипер
  • Зехтин

Приготвяне:

Авокадото се срязва на две половини по дължина, за да се оформят 2 лодки. Маха се семката. Издълбава се по-голяма дупка в средата на всяка половина. В лодките се поставя по едно счупено сурово яйце. Лодките се поставят в съд, върху хартия за печене и се пекат на горна решетка фурната на 250 градуса, докато яйцето е изпечено. Вадят се от фурната, слагат се в чиния и се поръсват със сол, пипер и зехтин. Вашият вкусен и лек обяд е готов! Bon apetit!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

3,523 преглеждания

Comments are closed.