Печени моркови (8 месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

Пресни моркови – количество по желание

  1. Обелете морковите и ги нарежете на дебели филии.
  2. Намазнете стъклен съд със зехтин и наредете морковите.
  3. Можете да подправите с чесън на прах, босилек и други зелени подправки (риган, розмарин, чубрица), ако бебето е над 8 месеца и харесва подправките.
  4. Печете морковите на 220 С за приблизително 45 мин., докато омекнат и придобият тъмно оранжев цвят.
  5. Направете на пюре, добавете вода, ако е необходимо, и сервирайте. Можете да замразите и да запазите за по-късно или да ги нарежете на по-малки парченца и да ги сложите в торбички за замразяване.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,229 преглеждания

Comments are closed.