От мама за мама

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bebe-zona.1Първото издание на изложението „Бебе зона“ ще бъде съпроводено от благотворителната инициатива „От мама за мама“. Инициативата е в партньорство с Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение. Всеки който желае да се включи в кампанията, може да го направи като дари стоки от първа необходимост – памперси, шишета, биберони, дрехи и др.

Условия за дарените стоки:

Да са подходящи за деца от 0 до 3 годинки.

Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.

Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 18:00 часа в зала №3 на Експо център „Флора“ Бургас.

Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност.

Събраните дарения ще бъдат комплектовани и дарени на социално слаби семейства с деца до 3 годишна възраст живеещи на територията на град Бургас.

„Бебе зона“ е специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца, което ще се проведе на 15 и 16 септември в Експо център „Флора“ Бургас. Целта му е да предостави достъп на родителите до най-утвърдените производители и вносители на детски стоки и услуги, както и до най-добрите здравни специалисти на територията на Бургаска област.

За срещата на бъдещите и настоящи родители със здравните специалисти ще се погрижи най-голямото училище за бременни в Бургас – „Мама знае най-добре“. В лекционната част на училището ще се обсъждат теми, засягащи бременността, раждането и отглеждането на бебето, както и за физическото и психическо здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози. Всеки който желае да се включи в лекционната част, ще може да се регистрира предварително на специално създаден електронен адрес: zona@mamaznae.bg и по този начин ще получи възможността да участва в регулярните томболи с награди, осигурени от изложителите. Повече информация за наградите в томболите може да получите на www.facebook.com/BebeZonaExpo.

Освен томболите по време на здравните лекции на изложението ще се разиграе и една голяма томбола с две големи награди, които ще бъдат изтеглени в края на двата дни. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за големите награди трябва предварително да се регистрира на място.

Организаторите на изложението са се погрижели и за най-малките си посетители, които ще зарадват с представлението „Как се лекува лъвски страх“ на Държавния куклен театър в събота (15 септември) от 16:30 часа.

Входът е свободен!

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Събития

Етикети:

618 преглеждания

Comments are closed.