Нежна грижа за деликатната бебешка кожа през всеки сезон

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Visuel Abcderm-cadrage ideal_0

Бебетата и малките деца са специални и имат своите специфични нужди в различните етапи от развитието си. Те се нуждаят от нежни грижи, от внимателно отношение и много обич. Всеки ден, през всеки сезон.

Тяхната кожа е основният орган, чрез който възприемат и осъзнават света, опознават всичко около себе си, научават се да различават всеки важен за ежедневието им детайл. Затова грижата за здравето на бебешката и детска кожа е от първостепенно значение за всеки родител.

Специфичните особености, които нежната и лесно ранима детска кожа притежава, я правят изключително чувствителна.  Затова  са необходими и специални грижи, за да е тя здрава и да се приспособява по-лесно и безпроблемно към околната среда. Да можем да различаваме нуждите на кожата на едно новородено бебе до 3 месечна възраст, на дете до 3 години и на тези от 3 до 10-12 години е от огромно значение, защото в различните възрасти всяка кожа има различни особености и нужди. Именно заради това и хигиенните продукти, предназначени за възрастни не е препоръчително да се използват за почистване на кожата на бебетата и децата.

За да се погрижим за тоалета на бебешката и детска кожа можем безрезервно да се доверим на серия продукти за бебета и малки деца ABCDerm на BIODERMA, която гарантира възможно най-висока сигурност и толерантност по отношение на поносимостта. Всички продукти на ABCDerm са специално формулирани и са в съответствие с ангажиментите за дерматологична сигурност на ABCDerm с цел защита на деликатната кожа на бебета и малки деца.

След раждането кожата на бебето започва да изпълнява ролята си на регулатор на температурата и на защитна бариера спрямо външната среда. През първите години бебешката кожа е по-уязвима, по-пропусклива и по-склонна към инфекции, отколкото кожата на възрастните. Тъй като кожата на бебето е деликатна, BIODERMA използва своите дерматологични експертни познания в полза на педиатрията и създаде първата гама, гарантираща най-висока сигурност и толерантност за бебетата.

bioderma-sigurnost n

Ако се питате защо да изберете точно нея, BIODERMA има четири много основателни причини, с които да ви спечели:

  1. Продуктите от серията ABCDerm на BIODERMA са произведени според хартата за дерматологична сигурност.
  2. BIODERMA създава първата в света мицеларна вода и за първи път използва мицеларната технология, а мицелите наподобяват структурата на кожата, което гарантира много висока толерантност.
  3. Водата, като основна съставка на всеки продукт, е пречистена според най-високи фармацевтични стандарти.
  4. BIODERMA не е био марка, но е с висока толерантност към бебешката и детска кожа и за разлика от много био-продукти не би предизвикала алергични реакции.

ABCderm-Moussant-1L-collector BD
Изключително меката измиваща формула на ABCDerm Moussant поддържа баланса на кожата и косата при всякакъв тип кожа, дори и при най-деликатната. Косата става мека и лесна за разресване, а кожата копринено нежна. Този продукт  има отлична поносимост на кожата и не дразни очите, затова може да се използва както при пораснали деца, така и при новородени.

ABCDerm H2O 500ml BD

В допълнение на ABCDerm Moussant в нежната грижа за кожата на най-малките на помощ на родителите е и почистващият мицеларен разтвор за ежедневна грижа ABCDerm H2O. С негова помощ можете да почистите лицето и памперс зоната на бебето, тъй като ABCDerm H2O има успокояващ ефект и не оставя мазен слой, като  наред с това запазва баланса на всеки тип кожа, дори и на най-чувствителната. ABCDerm H2O е първата почистваща мицеларна вода, напълно биологично съвместима с кожата.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Наръчник за родители Полезно

Етикети:

1,146 преглеждания

Comments are closed.