Мини Академия за родители през март пътува из страната

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

mini-akademiq600

Най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители „тръгва“ из страната, за да ви срещне с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца.

Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в половин ден – отговор на въпросите, които ви вълнуват, решения и насоки за предизвикателствата, обективна гледна точка.

Бургас: 10 март, 9:30 часа, Експозиционен център „Флора“

Ямбол: 14 март, 15:30 часа, Читалище „Съгласие“

Стара Загора: 17 март, 9:30 часа, Регионална библиотека „Захарий Княжески“

Практически лекции
• Посрещане на бебето и първите дни у дома
• Първа помощ при нараняване, задавяне и други стресови ситуации
• Кърмене, захранване и хранене
• Ранни маркери за изоставане в развитието
• Тръшкане и справяне с детския гняв
• Ранно детско развитие и пълноценно време с детето
• Взаимоотношенията в семейството след появата на детето

Лични консултации
Специалистите от Мини Академия за родители ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

Големи награди
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа.

Малки удобства
Организаторите са предвидили безплатна вода, кафе, млека и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.

А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

Мини Академия за родители в Бургас, Ямбол и Стара Загора е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на Бочко.

***
„Мини Академия за родители на колела“ е инициатива на Академия за родители – най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Основната мисия на „Мини Академия за родители но колела“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, в различни градове в цялата страна.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,157 преглеждания

Comments are closed.