Когато всеки обяд носи бъдеще: безценно®

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

image003

image003

С всеки закупен онлайн с Mastercard® обяд за Вашето дете от платформата ‘’Здравословно училище’’ на 119-то СУ “Aкадемик Михаил Арнаудов” ни позволявате да дарим един училищен обяд на дете в Руанда.

Родителите на учениците от 119-то СУ са първите в България, които могат да ползват иновативната дигитална платформа „Здравословно училище”, улесняваща процеса по закупуване на училищен обяд за децата, като спестява време и усилия. Сега, грижейки се за обяда на своите деца, родителите имат възможност да помогнат за подобряването на средата, в която те прекарват значителна част от времето си, и то без да инвестират време и средства в това.
За всяка онлайн трансакция с Mastercard на платформата, Mastercard ще отделя — за собствена сметка — средства във фонд за закупуване на две системи за пречистване на питейната вода, достъпни по всяко време на учебния ден.

Mastercard има глобален дългосрочен ангажимент за осигуряване на по-добро бъдеще на децата по света, чрез предоставяне на училищни хранения и по-добра среда за милиони ученици. Затова за всеки обяд в платформата на 119-то СУ, платен с Mastercard, компанията ще дарява средства и на Световната продоволствена програма (World Food Programme) към ООН за осигуряването на един училищен обяд за дете в Руанда. Това ще помогне на хиляди деца в уязвими територии да останат в образователната система и да гарантират по-добро бъдеще за себе си и за своите семейства.

При всяка онлайн покупка с Мastercard от 01.12.2017 до 31.12.2017 на catering.119su.bg, на World Food Programme ще бъде дарена стойността на един училищен обяд (€0.20), до € 1,260,000 за всички участващи държави oт Mastercard Централна и Източна Европа. WFP не застава зад нито един продукт или услуга. Дарението се извършва от Mastercard без допълнителни такси за картодържателя. Детето на снимката е актьор, а не бенефициер на WFP.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Новини

Етикети:

630 преглеждания

Comments are closed.