Kids in Tech 2 – децата и професиите от бъдещето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

detska-akademiq

На 23 април Taratanci, Bee Smart Technologies, MindHub и Спортна База „Бояна“/Академия „Витоша“ ще се проведе второто издание на иновативната детска академия, подготвяща децата за професиите на бъдещето!

В рамките на събитието малчуганите отново ще преминават през различни технологични станции, ще програмират роботи, ще създават виртуални светове и интерактивни анимации, учейки се да работят в екип. Същевременно с това ще се запознаят с нови приятели, ще спортуват и ще таратанцуват по стъпките на танцов пъзел „Таратанци“.

Какви станции ще има в Kids in Tech 2?

- Станция „Програмиране на роботи“
Ще програмираме поведението на роботи, като караме роботите Dash & Dot да играят на криеница и да пишат. Ще управляваме единия с помощта на другия. Ще програмираме роботите Sphero да предсказват бъдещето, а заедно с робота Ollie ще задаваме интересни въпроси.

- Станция „Робот футболист“
Децата ще си поиграят с краката на робот хуманоид, като ще могат да програмират всяка една отделна става и да го накарат да ходи и рита. Ще научат основни неща за програмирането и роботиката.

- Станция „Създаване на игри и виртуални светове“
Ще създаваме игри на различни среди за програмиране. Заедно ще направим нашата първа мечтана игра. Освен това ще направим и първата си 32bit игра и невероятни интерактивни анимации.

- Станция „Танци с Таратанци“
Ще се забавляваме по стъпките на танцовия пъзел „Таратанци“. Следвайки инструкциите на пъзела, децата ще се докоснат до традиционния български народен танц и ще развиват въображението си, редейки различни фигури от стъпките, както и сътворявайки свои собствени танцови движения.

За кого е подходяща академията?

Събитието е подходящо за деца между 6 – 12 годишна възраст.

Кога и къде?

23.04.2017 г. от 09:00 – 13:00 ч. в Спортна База „Бояна“/ Академия „Витоша“.

Колко струва?

25 лв. и включва всички изброени по-горе активности.

Как може да запишете детето си?

Изпратете имейл на office@taratanci.com с вашето име, име и години на детето, телефон за връзка или се обадете на телефони: 0885 037 116 или 0883 455 537.

Информация за академията можете да видите ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,348 преглеждания

Comments are closed.