Къде децата ще научат всичко за сложните музикални термини?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Music-Play_Photo-1

Преди знакът # да стане известен като “хаштаг”, в музикалния свят всички го знаят като знака “диез”. Това е всеизвестен факт за учениците от Музикално училище на Мюзик Плей, които освен това знаят още какво е “синкоп”, “бемол”, “секвенция” и други сложни термини. Оказва се, че детайлите от музикалната материя се разбират и запаметяват неусетно, когато са поднесени с усмивка, търпение и внимание. Вече пета поредна година деца на възраст между 5 и 10 години се присъединяват към Музикалното училище, а 14 април 2018г. е денят, в който започва Пролетният му семестър.

В обучението на децата се включват още уроци по два различни музикални инструмента. Изборът е между класическото пиано, нежната арфа, както и изящната цигулка. Възможно е да се изберат също така духов инструмент, представен от блокфлейтата, а за най-енергичните ни ученици са барабан и ксилофон. Желаещи има, разбира се, и за романтичната китара.

Цялото това музикално разнообразие се осъществява от изключителните педагози в Мюзик Плей, които освен значителен преподавателски опит и усет, са лауреати на международни конкурси по музика и имат артистични изяви по световните сцени. Техният талант е вдъхновяващ за учениците ни. Той поощрява младите музиканти да попиват нови знания за великите композитори, нотите и ритъма с неизчерпаем интерес и желание.

Music-Play_Photo-2

За повече информация и записване посетете www.musicplay.eu или се обадете на телефон 0896616460.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

734 преглеждания

Comments are closed.