Как да развием у децата интерес към ученето и други хитрини

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Cover-Za-roditelite

Незаменимото настолно помагало на Юлия Гипенрейтер „За родителите. Въпроси и отговори“ идва на 1-ви юни, за да подскаже на родителите как да развият у децата си интерес към ученето, да насърчат тяхната автономност и способност да завързват приятелства.

Това се случва с помощта на издателство Колибри, което приютява и това безценно издание.

Всички въпроси и отговори условно са организирани в три части – „Емоциите на детето“, „Занимания, интереси, развитие“ и „Семейство, общуване, възпитание“. Във всяка част присъстват и универсални теми като поведението на детето, изживяванията на родителя и културата на общуване.

Солидният опит на Юлия Гипенрейтер, реалните житейски ситуации и изразителните илюстрации превръщат книгата в любопитно четиво и надежден помощник за всички майки и татковци.

Юлия Гипенрейтер е професор в Московския държавен университет, известен учен и талантлив педагог, автор на множество статии, монографии и учебни помагала в областта на психологията. През последните години тя усилено се занимава с практическа психология – води тренинги, дава консултации в областта на детските и семейните проблеми. Българската публика я познава чрез книгите й „Как да общуваме с детето” и „Как да общуваме с детето – продължение”.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,197 преглеждания

Comments are closed.