• Няма категории

Как да научим децата на добри обноски с лекота?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

dobri-obnoski-na-masa1

Как детето ще научи нещо ново и полезно, без да се отегчава и скучае по време на урок? Чрез игра, докато се забавлява, разбира се! По интересен и лек за възприемане начин Първа Детска Академия за Добри Обноски ще покаже на децата как да спазват етикет на маса и на детско парти. Същевременно организаторите са помислили и за родителите, които също ще могат да вземат участие и то да се превърне в приятно семейно преживяване.

Заедно, деца и родители, могат да се насладят на вкусна храна и практически уроци по добри обноски.

Първото събитие, което ще се проведе на 22 февруари в Play Park Bulgaria Mall, е посветено на добрите обноски на маса за деца и родители. 

Второто събитие ще е на 10 март, отново в Play Park Bulgaria Mall, като практическият урок ще е на тема: Парти етикет за деца и родители. 

Nevena-Basarova-Dicheva1

Водещ на двете събития е Невена Басарова-Дичева, признат и обичан специалист по добри обноски за деца и възрастни. Тя е основател на Първа Детска Академия за Добри Обноски, водещ на обучението и лектор с голям опит в комуникацията с деца и родители.

Също така Невена Басарова е автор на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в дисциплина и уважение към правилата и в същото време им се дава свободата и простора да се развиват.

За повече информация и записване за събитията, посетете тази страница.

*** *** ***

Добри обноски и парти етикет – практически уроци за деца и родители

Първа Детска Академия за Добри Обноски и Play Park Bulgaria Mall Ви канят на 22.02.18 г. и на 10.03.18 г. на практически урок по добри обноски. Ще научите по забавен и лесен за запомняне начин, с вкусна храна как се спазва етикет при хранене. Целта на двете събития е да прекарате семейно време заедно в приятна обстановка. Първия практически урок е на тема: „Добри обноски на маса за деца и родители“. Ще говорим и ще демонстрираме кои са най-важните обноски по време на хранене и как да превърнем това в удоволствие за децата. Втория практически урок е на тема: “Парти етикет за деца и родители“, където по забавен начин ще разиграем различни сцени с подаръци и цветя.

Място на провеждане:

Play Park Bulgaria Mall

Дата и час на провеждане:

22 февруари от 19:00 до 20:00 часа и 10 март от 11:00 до 12:00 часа

Можете да се запишете предварително ТУК.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

887 преглеждания

Comments are closed.