IKEA 365+, защото всеки ден се нуждаем от удобство и лукс

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

През последния месец на годината и същевременно най-щедрият на подаръци, ИКЕА поставя във фокуса на вниманието ни една от най-популярните си серии – IKEA 365+.

Тя е с акцент върху готвенето и сервирането.

ikea 365 1

Колекцията се отличава с изчистен дизайн, добра функционалност и дълготрайното качество, които правят готвенето у дома лесно и забавно. Серията включва сервизи, прибори, тенджери и ножове.

ikea 365 2

Приборите за хранене от серията IKEA 365+ притежават обикновен, но интелигентен дизайн, който може да се използва за всякакъв вид храна и събития и предлага лесно съхранение, пестящо пространство. Чиниите са с по-високи краища, което ги прави лесни за придържане и хранене. Купите са също подходящи за сервиране и могат да се използват за всичко – от салати до  зърнени закуски и торти.  Целта е да се улесни ежедневието и в същото време храната да бъде приготвена и поднесена със стил.

ikea 365 3


IKEA 365+
e създадена за хора и домакинства, които ценят гъвкавото, небрежно и безпроблемно ежедневие, особено тези с ограничено пространство. Чиниите, купите, чашите и всички други кухненски съдове са с максимално изчистен дизайн и могат да бъдат използвани за всякакъв вид храна и поводи, 365 дни в годината.

Специално за своите лоялни клиенти, ИКЕА предлага предпразнична промоция – от 1 до 13 декември IKEA 365+ ще се предлага с 20% отстъпка за всички притежатели на карта IKEA Family.

“Всеки продукт от колекцията IKEA 365+ е създаден, за да улесни хората, които се хранят навсякъде в дома. Ще можете да използвате един и същ продукт колкото се може повече – приготвяйки, хранейки се и сервирайки в него,” споделя Вивека Олсън, Творчески лидер в IKEА Sweden.

ikea 365 4


За ИКЕА
Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижи за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 373 магазина в над 47 страни.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,913 преглеждания

Comments are closed.