Игра с награда: Българските думи

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Септември е укротено слънце, късно море, златно поле, ваканция с вкус на прегоряла захар. Септември е и начало на новата учебна година, трепетни очаквания за най-малките и познати вълнения за вече порасналите.

Броени дни преди началото на учебната година, ние от Първите седем заедно с ЛайфСют, решихме да направим игра с награда, която да зарадва още повече едно дете преди началото на учебната година. Както е ясно от заглавието – темата е „Родна реч“, а въпросът, на който трябва да отговорят малките любознайковци е:

Кои са създателите на българската азбука?

Наградата е настолната игра „Българските думи“, предоставена от ЛайфСют.

 

igra

За да участвате в играта е достатъчно да отговорите под поста с играта във Фейсбук страницата на Първите седем от 2 до 10 септември 2019 г., включително.

Всички, отговорили правилно ще участват в жребий, който ще излъчи един печеливш.

УСПЕХ!

Общите условия за провеждане на играта можете да видите ТУК.

––––––––
Кои са ЛайфСют Корпорейшън: 
ЛайфСют Корпорейшън е българска компания, за екипа на която семейният уют и постигането на социална хармония са пътеводна светлина както в житейски, така и в бизнес план. „Родно и Удобно“ е основната максима на компанията. Безкомпромисни в качеството, те залагат на стила и комфорта, толкова важни както за децата, така и за техните родители. В онлайн магазина www.LifeSuit.eu всеки ще открие широка гама от детски дрешки, занимателни, образователни и семейни игри, пъзели, конструктори, аксесоари, 3D модели за сглобяване и много други, основната част от които са на доказани български производители.

logo_P7.jpg_200px
Logo_LSC_slogan_purvite7

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

573 преглеждания

Comments are closed.