Лидия Ганева – специален гост на „Голяма Зимна приказка“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

eli-ganeva

Лидия Ганева, детето, което през 2016 година представи страната ни в „Детската Евровизия“ с песента си „Вълшебен ден“, ще бъде специален гост на празничния концерт „Голяма Зимна приказка“ на децата от вокална група „Мики Маус“.

Датата е 23 декември, а мястото – Sofia Live Club.

Тази година „микимаусите“ решиха да подарят на всички свои приятели не един, а цели два коледни концерта. В първата част, с начало 11 ч., участници ще бъдат най-малките таланти от „Мики Маус“. Голямата „Зимна приказка“ започва в 15:00. Там на ход са порасналите и тийн членове на групата.

Любими родни коледни песни ще представят децата на възраст от 4 до 8 години. Техни гости ще са Коцето Калки и Валерия Стоянова. Сред изненадите ще бъде и новият коледен кавър, който вокалната група представи в началото на декември. Празничният подарък от малките музиканти тази година е тяхната версия на една от най-обичаните родни песни, посветени на Коледа, „Дядо Коледа не спал“. Концертът им започва в 11 часа.

Като истински бъдещи звезди големите „микимауси“ на възраст от 8 до 18 години пък са подготвили много изненади за гостите си във втората част на „Зимната приказка“. Музика на живо от бенда на предаването „Нощни птици“ (БНТ) и специалното участие на двама от финалистите в последния сезон на „Гласът на България“ – Явор Велчев-Яви и Яна Чакалска са само част от „музикалните гирлянди“ в концерта.

По време на голямата „Зимна приказка“ от 15 часа за първи път на живо ще бъде представена и тазгодишната авторска коледна песен на „Мики Маус“ с участието на Яна Чакалска – „Пак е Коледа“. А заедно с Лидия Ганева „микимаусите“ ще изпълнят проекта си от 2014 г. „Коледен сън“. Водещ на концерта ще бъде Драго Симеонов.

Билетите за малката „Зимна приказка“  можете да закупите от ТУК, а за голямата ТУК.

Цените да възрастни е 10 лв., а за деца над 3 години – 5 лв.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

904 преглеждания

Comments are closed.