Хитър начин да подстрижем бебето у дома

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

baby-trimer

С помощта на ножицата-гребен BabyTrim всеки може да премахне израсналите кичурчета коса от главичката на бебето и малкото дете, докато го реши. Без сълзи, въртете и излишно безпокойство. Защото този хитър уред е безшумен, работи без кабели и батерии, и може да се използва, докато детето се занимава с обичайните неща – играе, гледа телевизия и дори, когато спи. Той е идеален за оформяне и поддържане на прическите и на по-големи деца.

BabyTrim на пръв поглед изглежда като гребен, но притежава и специални остриета, вградени в зъбите, едното от които е фиксирано, а другото – подвижно. Спусъкът, монтиран на дръжката, задейства подвижното острие, позволявайки му да се движи успоредно на фиксираното острие. По този начин устройството може да подстригва тази част от косата, която е между зъбите на гребена по време на сресване. Най-добри резултати се постигат при подстригване на суха коса.

При необходимост косата може да бъде сресана преди използването на BabyTrim.

Можете да разберете още подробности да ножицата-гребен BabyTrim в новия сайт на продукта.

Бебешкият тример съчетава гребен и ножица в едно, което го прави най-безопасният продукт за подстригване на детска коса в домашни условия.

Сега на цена – 36 лв.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Наръчник за родители Полезно

Етикети:

1,592 преглеждания

Comments are closed.