Годжи бери, семена чиа и зърна киноа (книга)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
gojiberi20442675

Защо плодчетата годжи бери станаха толкова популярни напоследък? Защо 2013 година бе обявена за година на киноата? Какво е това чиа и как се яде? И какво е общото между тези странни растения?

Годжи бери, киноа и чиа са особено ценни хранителни продукти, съдържащи богат състав хранителни вещества, витамини и минерали. Дори в малки количества, тези продукти доставят на организма всичко необходимо за здравословното му функциониране – при това му помагат да се освободи от излишните килограми.

Тези растения-чудо с право са наречени суперхрани. Поради забележителния им ефект върху човешкото здраве те заемат изключително място сред методите за отслабване (болезнена тема за мнозина!).

В книгата се предлагат не само подробни описания на тези уникални продукти, но и съвети как да се ориентираме на пазара, за да изберем най-доброто качество, как да различаваме имитациите, как правилно да ги приготвяме и в какви кулинарни комбинации можем да ги включваме.

Предложени са и разнообразни рецепти, обогатяващи с непознат досега вкус обичайната ни трапеза.

Годжи бери, чиа и киноа – три суперхрани, изгубени за цели столетия в разломите на историята, днес отново се възраждат.

Удивителни по своя състав, те са истински скъпоценности за здравето на човека. Те засищат, енергизират, изцеляват и подмладяват!

Една вкусна екзотика, достъпна за всяка съвременна трапеза – прост и здравословен начин на хранене.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,842 преглеждания

Comments are closed.