• No categories

Фритата – гениално просто и по италиански вкусно

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Фритата е едно от най-популярните италиански традиционни ястия, което се подрежда по достойнства до спагетите, пицата и ризотото. В своята същност тази разновидност на омлета е предпочитана рецепта от много домакини, които не обичат са се заседяват в кухнята или трябва да спасят вечерята за броени минути. Наред с това тя има и още едно предимство, че приготвяйки я, можем да се отървем от изостаналите в хладилника зеленчуци, сирена и колбаси.

Фритата с картофи и розмарин

fritata-s-kartofi-i-rozmarin

Бърза зеленчукова фритата

fritata-s-zelenchuci

Бейби фритата

baby-fritatas

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

15,693 преглеждания

Comments are closed.