Форум бременност и детско здраве: Да отгледаш дете е мисия

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

pulsbg_forumbdz2018_600xnewsletter01header

За осма поредна година здравният портал Puls.bg ще събере на едно място доказани специалисти в сферата на майчиното и детското здраве по време на най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители - Форум бременност и детско здраве! Те ще споделят опита си и ще отговарят на хилядите родителски въпроси.

За бъдещи родители
Ако искате да разберете кои изследвания през бременността са важни, за да сте спокойни за здравето на бъдещото си дете; кои са притеснителните симптоми през бременността, които налагат своевременна консултация с лекар; как да превърнете раждането в позитивно събитие. Водещи лектори ще демонстрират на живо и ценни похвати и техники.

За настоящи родители
Най-горещите въпроси, които ни тревожат като родители, са свързани с правилните грижи за детето и укрепване на здравето му. Дали да го гледаме с режим и какъв да бъде той; как да предотвратим алергичните прояви и как поставим основите на добрия имунитет. Лекции по тези теми са предвидени и в двата дни.
Насрочени са и лекции за емоционалното здраве и семейна психология.

На Форума ще има томболи с награди, изложение на детски стоки, детски кът с аниматори и много изненади.

По време на форума е предвидена и церемония по награждаване на отличените медици в провежданата от Puls.bg класация „Специалистите, на които имам доверие“ и титулярите от фотоконкурса „Мама, татко и аз“.

Ще има организирани:

- Детски кът, в който ще може да поверите своите деца на екипа от професионалисти на Papilon, които са подготвили много креативни, образователни, забавни и интересни игри за тях;

- Кът за повиване, в които ще имате подсигурени необходимите условия, за да се погрижите за хигиената и спокойствието на детето си;

- Зона за кърмене, в която ще намерите уединение и ще можете да нахраните своята рожба;

- Зона за консултации, в която ще се срещнете със специалистите от „Зеленият двор”, към които ще може да зададете своите въпроси в сферата на психоанализата на бебето, детето и семейството.

Форум бременност и детско здраве ще се проведе на 31 март – 1 април 2018 г. в Sofia Event Center, бул. Черни връх 100 (Mall – Paradise Center).

Можете да се регистрирате  безплатно ТУК.

*Местата са ограничени

Първите седем са медиен партньор на събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

675 преглеждания

Comments are closed.