Ето кой печели безплатна покана за Мастър клас „През погледа на Монтесори“ с Елена Тимошенко

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

На въпроса „Кой е основният принцип на Метода Монтесори?“ получихме десетки верни отговори, но поканата е само една и само един от вас ще има възможността да посети Мастър клас „През погледа на Монтесори“ с Елена Тимошенко.

ВЕРНИЯТ ОТГОВОР е Ж – „Всичко изброено“

Поканата печели Гергана Янкова.

 

ЧЕСТИТО!

Благодарим на всички участници за отзивчивостта и ви желаем слънчев октомври!

***

Elena-TimoshencoЕлена Тимошенко е психолог, Монтесори преподавател (Seton Montessori Institute, Чикаго, САЩ, Montessori Institute Prague, Прага, Чехия), главен редактор на Монтесори списание, автор на книгите, „Чудото Монтесори“, „С Монтесори в кухнята“, автор на иновативни образователни проекти.

Тя е  автор на бестселъра „Чудото Монтесори“. В книгата си тя анализира опита на Монтесори училища в 18 страни по света, включително Холандия, Щатите, Германия, Италия, Китай, Тайван, Мексико, Корея, Чехия, Полша, Финландия, Беларус, Турция, Грузия и др.

На 14 и 15 октомври тя ще бъде в София, където ще се проведе Мастър клас  “През погледа на Монтесори“. Той е предназначен за родители на деца от 0 до 12 години, но и за всички, които имат интерес към Монтесори методите на възпитание. Всички присъстващи ще имат възможността да се включат в практически модули и наблюдения, пряко свързани с въпросите за възпитание и образование на децата без оценки, награди и наказания.

В Мастър класа на Елена Тимошенко са предвидени и много интересни дискусии и срещи.

Сега един от читателите на Първите седем има възможността да спечели безплатна покана за Мастър клас “През погледа на Монтесори“ с Елена Тимошенко, ако отговори вярно на въпроса:

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

415 преглеждания

Comments are closed.