Да изживееш магическо приключение в Дисниленд с цялото семейство: безценно

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Mastercard предоставя уникална възможност за две български семейства да отпразнуват 25-та годишнина на Дисниленд в Париж през ноември

 Mastercard_Disney_600x600

Независимо дали като дете или възрастен, всеки от нас в мечтите си се е превръщал в герой от любима приказна история. А когато мечтаем за магически свят, неизбежно се пренасяме сред приказните герои на Дисни. Тази година, по случай 25-та годишнина на парка, Дисниленд в Париж се подготвя за още по-впечатляващи събития, нови атракции и зрелищни шоу програми, които ще надхвърлят всички очаквания.

Дисниленд отворя официално врати на 12 април 1992 г. в Париж и оттогава досега е едно от най-магическите места на земята. Всеки, който е посещавал парка, е запазил завинаги незабравими срещи с любимите си герои на Уолт Дисни. А сега, 25 години по-късно, паркът предлага още нови попълнения към вселената на принцове и принцеси, както и мистериозни мисии до различни планети.

Всички малки момчета и момичета, отраснали с Мики Маус, сега ще имат шанса да поемат на пътешествие в Дисниленд рамо до рамо с любимия герой, който ще развежда гостите през различни приказки – от вечните класики на Дисни до нови истории като „Междузвездни войни“, „Замръзналото кралство“ и „Карибски пирати“. Деца и родители ще тръпнат от вълнение, когато кралица Елза ги залее с вълна със ледени забавления, когато преживеят още веднъж класическата история на „Красавицата и Звяра“ или за първи път видят „Карибските пирати“ и „Малката русалка“ в целия им блясък в Замъка на „Спящата красавица“. Но това не е всичко, гостите ще могат да се потопят дори в незабравимия свят на „Междузвездни войни“, а един от акцентите тази година са „Звездни обиколки: Приключението продължава в Дисниленд“. С повече от 70 различни комбинации от мисии, всеки гост, независимо дали е фен на „Междузвездни войни“, ще може да пътува до екзотични планети като Джаку, Хот, Татоин и още много други. Тази разтърсваща 3D атракция идва с уникални за всяко място допълнителни изненади.

Да се потопиш в този свят звучи като безценно преживяване, нали? Mastercard знае, че хората оценяват вълнуващите преживявания много повече от материалните вещи, а  пътуването е един от най-сигурните начини за създаване на емоции и нови незабравими спомени. Затова Mastercard дава изключителен шанс за българските картодържатели и техните семейства да отпразнуват годишнината на Дисни в Париж. Ако искаш да изпълниш тази своя мечта, имаш шанса сега. До 6 ноември 2017 г. всяко безконтактно плащане може бъде регистрирано на www.mastercard.bg за шанса да играеш за безценни награди – един от двата семейни уикенд пакета, включващи пътуване и настаняване в Париж и незабравимо изследване на приказния свят на Дисни.

Наред с това, всички деца и възрастни ще могат да се потопят в уникален приказен свят, изграден от балони в търговски център The Mall в София. Между 7 и 15 октомври, потребителите, които плащат безконтактно със своята Mastercard в The Mall, ще имат възможността да се регистрират на място за участие в томболата за страхотните награди.

Повече за възможността да спечелиш безценно Дисни преживяване: www.mastercard.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Новини

Етикети:

6,044 преглеждания

Comments are closed.