От гърдата към шишето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

breast-milk

 

В началото кърменето може да бъде доста изтощително и много жени се оплакват особено, когато са замесени и огромно изтощение и следродилна депресия. Ако идеята да продължите с опитите ви се струва невъзможна, знайте, че проблемите с кърменето почти винаги отшумяват до шестата седмица, а контакта с консултант по лактацията или група за взаимопомощ за кърменето могат да са от огромна помощ!

Ако решите да се откажете след като сте опитали или сте възпрепятствани да продължите да кърмите, остава ви само да вземете най-доброто решение за вас и вашето семейство.

Независимо дали смятате да преминете изцяло на хранене с адаптирано мляко или да комбинирате кърменето с хранения с адаптирано мляко, има няколко начина да направите този преход по-лесен за вас и вашето бебе. Най-добрият начин е като се запознаете с цялата информация, която ви е нужна, защото независимо дали това решение е просто избор или e от необходимост, когато майката започне да храни бебето с адаптирано мляко, пред нея се открива цял един нов свят от възможности за избор, рутина и необходимо „оборудване”, с което да се запознае. За целта ние сме подготвили поредица от материали, които разглеждат различните аспекти на темата и които ще публикуваме на сайта.

 


Виж още:

Даване на кърма от бутилка 

Подходящото шише за бебето

Шишето и бавно хранещите се бебета

Колко да храним бебето?

Затопляне на бутилка

Съвети за храненето с адаптирано мляко

Как да храним бебето с биберон?

Почистване на бутилките и бибероните

Смяна на бутилките и бибероните

Хранене с адаптирано мляко 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

7,043 преглеждания

Comments are closed.