Подходящото шише за бебето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

baby-milk

Има голям избор от бебешки шишета и биберони на пазара и всички биха свършили работа. Ето някои основни аспекта, които да вземете предвид при избора си:

Стъкло или пластмаса. В наши дни, все по-често се избира пластмасата от гледна точка на сигурността. Един от недостатъците на традиционните пластмасови шишета е, че може да съдържат BPA и ще се обезцветят с множеството стерилизации. Докато повечето стъклени шишета не съдържат BPA, само няколко са марките на пазара, които правят пластмасови шишета без BPA.
От екологична гледна точка стъклените шишета са за предпочитане! Да не забравяме да се грижим за околната среда и бъдещето на децата си.
Големина. Малките шишета са перфектни за малките бебета, които не пият големи количества мляко, но трябва да сте подготвени и с по-големи шишета, защото вашето бебе расте.
Форма. Шишетата, които са с по-специфична форма – например с дупка в средата, са идеални за по-големи бебета, за да могат да ги държат сами, докато пият. Недостатъка при тези шишета е че те се почистват по-трудно.



Виж още:

Даване на кърма от бутилка

Подходящото шише за бебето

Шишето и бавно хранещите се бебета

Колко да храним бебето?

Затопляне на бутилка

Съвети за храненето с адаптирано мляко

От гърдата към шишето

Как да храним бебето с биберон?

Почистване на бутилките и бибероните

Смяна на бутилките и бибероните

Хранене с адаптирано мляко

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

9,882 преглеждания

Comments are closed.