• No categories

Слънчевото докосване на шоколада

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo


Кулинарният блог на Ирина Купенска
не може да се похвали със здравословни или щадящи фигурата рецепти. Напротив – в него преобладават изкусителните десерти и други вкусотии за душата.

http://sunshine.collapse.bg/ е личният кулинарен (и не само) дневник на Ирина, а кулинарията първоначално била нейна неосъзната страст, която след това Ирина превърнала в хоби.

Както самата Ирина признава, тя предпочита да приготвя главно сладки неща и не случайно селецкията й за www.purvite7.bg акцентира на шоколада. Ирина не познава човек, който да не обича шоколад и затова смята, че с него са и основните рецепти, които хората търсят, когато искат да приготвят нещо сладичко. В нейните рецепти можете да намерите най-различни интерпретации с шоколад – сладки, блокчета, мъфини, кекс, сладкиш, чийзкейк и разбира се, торта.

Да не си помислите, обаче, че вкъщи Ирина хапва само мъфини и торти – разбира се, че има и други несладки и недесeртни гозби.

Ирина Купенска е родена на 26-ти август 1988 г. във Велико Търново, но сега живее в София. Извън студентството си в Нов Български Университет, през свободното си време Ирина обича да се занимава с любимите си неща – фотографията и сладкарството, както и да се среща с любимите си хора.

Още на пръв поглед  кулинарният блог на Ирина прави впечатление с уютната по домашно атмосфера, която сякаш се допълва от нейните майсторски рецепти. Съдържанието е разделено в традиционните категории – супи, салати, предястия, основни ястия, хляб и тестени, десерти (които са акцентът!), но има и напитки, както и категория “Споделено”. Особено ценни са линковете, до които можете да стигнете през категория “Връзки”.

И разбира се на територията на http://sunshine.collapse.bg/ всичко е много слънчево и вкусно.








FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

2,206 преглеждания

Comments are closed.