Танцът мама и бебе

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Избрахме това видео за видео на седмицата, за да покажем, че да си майка не означава само да сменяш памперси. Знаем, че си го знаете, но и че никога не е излишно да си го припомним.
За да си добра майка, трябва да си щастлива майка, жена,
която не забравя за себе си, докато мисли за детето си. 

 



 

Ето как група жени са избрали едновременно да се забавляват без да оставят на заден план грижата за бебетата си. Те действат, за да загубят онези натрупани отгоре килограми, поддържат тонусът си, зареждат се с настроение и със сигурност имат и друга тема на разговор освен оригването на бебето и как да го приспят. И като споменахме – танцуването с бебето помага за засилването на връзката между майката и детето. Те са както физически заедно в това начинание, така и емоционално.

Още по-хубавото е, че с музика и танц, с тонизиране на тялото и настроението си е възможно да приспите вашето бебе (Който успее, да се обади непременно, за да се похвали!).

Вижте как:



 

И още една идея за раздвижване:

Фитнес с бебето в парка. Важното е да сте група, за да не се чувствате неудобно от любопитните погледи на минувачите, поне докато свикнете с идеята, а и за да се забавлявате – и мами, и бебета. Единственият фитнес уред, който ви е необходим е вашата количка; ако сте със слинг, просто се възползвайте от упражненията на земя J  Освежаването и тонуса за остатъка на деня – гарантирани!


Не е нужно да търсите група, в която да се запишете. Пробвайте и вижте как ще се почувствате – пуснете просто малко от любимата си музика, сложете бебето в кенгуруто или слинга и се захванете с малко горещи танци. А после може да пробвате да приспите бебето си, като пуснете по-спокойна и отпускаща музика и правите по-плавни движения.

Пожелаваме ви приятни мигове с бебето!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

4,076 преглеждания

Comments are closed.