Анна, Георги и трите им щерки: Лина, Яна и Деа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в брой дванадесет на сп. Първите седем

nie sme poveche - anna i georgi

Представиха се така

Нашето семейство се състои от петима души. Начело е нашият невероятен татко – Георги Шопов. Следва мама – Анна Шопова. Хамстерите са Лина (каката, на цели 6 годинки) и малките близначки – Яна и Деа (които са много големи) и са на 4 годинки.

Както сигурно се досещате ние с тати много работим, а малките принцеси по цял ден пеят, скачат и се веселят в детската градина на света, където са техните приятелчета.

Предимствата на това да има повече деца

Това че всеки ден с изгряването на слънцето имаш възможността да изпиташ всички емоции, на които е способен човек – любов, смях, сълзи, гордост и всяка част от сърцето ти е пълна до такава степен, че понякога си мислиш, че всеки момент ще прелее. Божествено е!

Организирането на групата

Сутрин, когато станем винаги е нужен план. Освен почивните дни, тогава всички се отдаваме на бавното темпо. Но през останалото време още със ставането трябва да има план за събуждането, за миенето, за обличането и за излизането. Това защото без план нещата трудно се държат под контрол. И да не забравим нужна е и най важната съставка- смях.

Развлеченията

Трудно ми е да разгранича развлеченията в отделна графа, защото ние всеки ден имаме много смях и игри.Гледаме заедно телевизия когато вечеряме всички на масата,разказваме си за изминалия ден и използваме всяка секунда да сме заедно.

Почивката

Оооо, почивката е едно истинско предизвикателство. Помня последния път когато бяхме на море и отивахме на плажа. Ха-ха-ха, нямаше човек който да не се обърне след нас. Ние «големите придружители» (или както обичаме да се шегуваме прислугите) носихме поне по два пояса или някоя надуваема масичка, столче, кресло, чанта, чадъри, надуваеми басейни, плажни чанти и още какво ли не. А малките бонбони, вървяха гордо напред сякаш отиваха на парад. Взимахме разстоянието което по принцип човек може да вземе за 5 мин. ние го изминавахме за 25 мин. Но във всичко това има много смях и много приятни спомени. 

Личното пространство

Това е нещо много важно и същевременно трудно. Но въпреки всичко всеки един от нас успява да си открадне малко време, дори и 5 мин. Но успяваме.

Най-забавната част

Най-забавното е когато всички се смеем заедно. Мога само да кажа че няма по-прекрасен момент на света. 

Най-трудната

Смятам че най-трудното е да се опиташ да дадеш на децата си всичко необходимо, за да се научат да бъдат достойни хора.

Кой е по-лесният вариант: повече или по-малко деца?

Този въпрос е най-лесен и отговорът е само един – колкото повече, толкова по-добре! 

Какво най-често прави цялото семейство?

Както може би сте забелязали често употребявах думичката СМЯХ, и това е така защото това е нещото което правим постоянно.

 

Още от “Ние сме повече от мама и тате”: 

nie sme poveche -isabel i niki   Изабел и Ники + триото Каби, Криси и Емил


Избрахме от Родителство:

podrobnosti ot peizaja na edna maika   Подробностите от пейзажа на една майка

zashto ne slushame detsata si    Лесно ли е да си емпатичен родител?

sun_protection_90206809%20(2)   Какво трябва да знаем за слънцезащитните продукти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Споделено

1,725 преглеждания

Comments are closed.