Пролетни игри

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Пролетта предлага хиляди варианти да избягате от ежедневието и да се насладите на различни видове игри и забавления навън. Все пак трябва да бъдем готови за прехода от снежните човеци към пясъчните замъци. Ето няколко идеи:


Свържете се с природата

През зимата децата прекарват по-малко време навън заради студа и студеното време. Пролетта е чудесна възможност за малките да прекарват повече време сред природата, особено след такава зима. Оставете ги да се любуват на природата, нека усетят земята между пръстите си, като посадят цвете или дърво. Пускайте ги да играят повече навън и да изразходват енергията, която са натрупали през зимата.


Играйте в дъжда

Хващайте дъждобрана и гумените бптуши и излезте в пролетния дъжд на разходка. Вслушайте се в капките по чадъра, скачайте в локвите и пейте “Singing in the Rain“. Повечето хора се страхуват от дъжда, но не трябва да караме и децата ни да изпитват същото.   


Карайте колело

Избършете колелото от праха и напомпайте гумите. Карането на колело е добре за всички. Ако детето ви е малко, може да го возите на специално столче за колело, а ако вече е по-голямо – не пропускайте да го научите да кара. И пролетта е най-хубавият сезон за колело.


Разходете се

Разхождайте се и се наслаждавайте на природата. Измислете си игри и забавления за навън. Разхождането не само е удуволствие за цялото семейство, но може да бъде и истинско приключение. събирайте си листа, кестени, камъчета или играйте на дама.


Пуснете хвърчило

Стойте настрана от видео игрите и отидете в парка, за да пуснете хвърчило. Толкова е вълнуващо да гледаш как полита и се рее в небето. А за децата си е истинка магия.


Време е за пикник

Обяд отново на масата? Скука. Опаковайте храната и си направете обяд навън. Децата със сигурност няма да възразят. Трябва ви само едно одеало и сте готови.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Игри

6,954 преглеждания

Comments are closed.