Споделете любовта

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Мислите си, че св. Валентин е само за любимия човек? Споделете любовта си с тези сладки идеи, за да дадете и на децата си част от Купидон:


Изразете любовта си с пръсти

Натиснете палеца на детето ви в боички за рисуване или в оцветител за храна и направете отпечатък във формата на сърце върху бяла картичка, като използвате два отпечатъка от палец. Отдолу напишете „Обичам те!”. 


Организирайте си семеен пикник

Вместо да отидете на вечеря в някой ресторант, организирайте си пикник у дома. Тъй като сега времето не е подходящо за пикник навън, може да си спретнете хубава вечеря вкъщи със свещи, вино, много игри и усмивки.


Ръчно изработена картичка

Окуражете детето си да направи валентинка за мама и татко, баба и дядо и всички близки хора. Ако е още много малко, разбира се не се колебайте да му помогнете. А вътре нека детето напише колко много обича близките си хора.

За да развихрите въображението им, дайте им цветни хартии – розова, червена, зелена и каквато още имате, от която може да изрежат сърчица и да ги залепят върху картичката.


Закуска в леглото

Нека децата ви помогнат да приготвите закуска за вашия партньор в леглото. За да е още по-интересно и красиво, изрежете плодовете или филийките хляб във формата на сърца.


Сладки на късмета

Направете сладки на късмета. Нека децата ви помагат както в приготвянето, така и в похапването им. Тук може да видите чудесни рецепти за св. Валентин.


Да преследвам Купидон

Тази игра е чудесна за къща, пълна с деца. Ето как се играе:

Вържете очите на всички деца, с изключение на едно, което ще бъде Купидон. Към обувката на Купидон завържете малко звънче. Когато то тича из къщата, другите деца трябва да го хванат ориентирайки се само по звънчето. Когато някое дете го хване, то става следващият Купидон.   

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,247 преглеждания

Comments are closed.