Риба по италиански (10 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

Риба по избор – около 500 гр.

¼ чаша крутони, натрошени

2 с.л. настърган пармезан

2 с.л. настъргано обикновено сирене

¼ ч.л. чесън на прах

¼ ч.л. босилек

1/4 ч.л. черен пипер

¼ ч.л. червен пипер

Сол на вкус

¼ чаша разтопено масло

1 лимон

Намазнете един среден тиган с малко зехтин. В отделна купа разбъркайте натрошените крутони, пармезана, бялото сирене, чесъна и останалите подправки. Оваляйте двете страни на филетата с брашно и потопете в сместа с крутоните. Подредете филетата в единичен слой и изтискайте лимона върху тях. Печете на 200 С в предварително загрята фурна 10 или 15 мин., докато месото на рибата се „разпука”.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

775 преглеждания

Comments are closed.