Бебешко пюре от треска (10 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

Филе от треска

Вода за задушаване

Подправки по вкус

Оставете водата да заври заедно с подправките в тиган. Наредете рибата на дъното и задушете добре. После намачкайте на пюре с вилица или кухненски робот.

Бебето ви расте. Вече е на 9, 10 или 11 месеца. Омръзнали са ви всички пюрета и искате да експериментирате и да пробвате нещо ново в бебешката кухня. Рибата е подходяща, стига да се погрижите да е поднесена правилно, напълно изчистена от костички и във вид, в който бебето ви ще се справи с нея. Освен това можете да я приготвите за цялото семейство.

Следващите рецепти са подходящи за бебетата, които нямат алергични реакции към риба и са на възраст 9-10 месеца и по-големи. Разбира се, някои съставки или продукти може да не са подходящи за вашето бебе. Някои пък са по-поносими за бебета над 12 месеца. Винаги трябва да се съветвате с вашия педиатър относно всяка нова храна, която въвеждате в кухнята на бебето и комбинациите, с които ще я сервирате. Рецептите винаги търпят модификации. Чувствайте се свободни да замествате някои съставки или да променяте количеството според вкуса си и този на бебето ви, разбира се!

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,250 преглеждания

Comments are closed.