Пилешко задушено с паста (8 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

2 чаши пилешки бульон (най-добре домашно приготвен, а ако използвате готов, уверете се, че е без добавена сол)

½ чаша паста (фини макарони, фиде)

½ пилешки гърди

¼ чаша замразен грах

3 ч.л. нарязан лук

Сложете пилешкия бульон в един среден тиган и оставете да заври. Добавете макаронените изделия, пилешкото месо, граха и лука. Намалете температурата и оставете да къкри, докато месото омекне – около 20 мин. Направете на пюре и намачкайте според вкуса и възрастта на бебето. Сервирайте топло, като можете да добавите настъргано сирене по желание.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

808 преглеждания

Comments are closed.