Вкусни ябълки с пиле (8 – 10 месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

2 чаши вода

1 чаша ябълка, обелена и нарязана на малки парченца

Пилешки гърди – несготвени, нарязани

В един среден тиган смесете водата, ябълковите парчета и пилешкото месо. Оставете бавно да заври на по-ниска температура. Намалете още повече температурата и оставете 20 мин., докато пилешкото се свари добре. Проверете с вилица дали е готово. Нарежете на още по-ситни парчета или намачкайте на пюре според вкуса и възрастта на бебето ви. Можете да добавите ориз или паста за по-пълно ястие.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

953 преглеждания

Comments are closed.