Овесено-ябълкова каша (4 – 6 месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

1 малка ябълка

¼ чаша овесени ядки

¾ чаша вода

  1. Обелете, изчистете и нарежете ябълката на малки парченца.
  2. Поставете в тиган и добавете ядките и водата.
  3. Оставете да заври, покрийте и намалете температурата. Оставете да къкри до омекване на ябълките и ядките.
  4. Разбърквайте, за да не загори.
  5. Можете да смесите тази каша с кърма или адаптирано мляко (или плодов сок), за да се разреди.

Може да подправите с канела, ако бебето ви харесва вкуса й.

Виж всички рецепти

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

956 преглеждания

Comments are closed.