Печени ябълки (4 – 6 месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
  1. Почистете ябълките, но оставете кората (без нея ще се разкашкат при печенето).
  2. Поставете малко масло вътре в ябълката (за бебетата 8 месеца плюс), и поръсете с канела, ако желаете, и ако, разбира се, бебето ви харесва подправки.
  3. Наредете ябълките в плоска тава с малко вода – 3-4 см.
  4. Печете на 200 С във фурната за около 30 мин., докато омекнат и не забравяте да проверявате нивата на водата.
  5. След като са готови, можете да свалите кората. Сервирайте така или направете на пюре в зависимост от възрастта и предпочитанията на бебето ви.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

12,092 преглеждания

Comments are closed.