Печен сладък картоф (4 – 6 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
  1. Измийте картофите и пробийте дупчици с вилица, после увийте във фолио. Не белете.
  2. Поставете във фурна на 200 С и печете 40 – 60 минути, докато омекнат.
  3. Премахнете кожичките, като преди това леко охладите картофите. Издълбайте вътрешността. Направете на пюре с мляко или масло.

    За по-лесно изпичане можете да следвате следния съвет: първо направете дупки с вилица, после поставете картофите под вода за известно време. После покрийте с фолио и печете. Водата, която е влязла във вътрешността на картофа, подпомага много по-лесното и бързо изпичане.

    Виж всички рецепти

    FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

    Posted in: Актуално

    907 преглеждания

    Comments are closed.