Ако знаете какво е киком, не използвайте гондомбоз!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_45889342

Знаете ли какво е киком? Кикомът е любимата играчка на всеки малък мъж. Кикомът е идеален капан за майки, които не гледат къде стъпват. С кикомът можеш да си чешеш зъбите, ако си на две. Той може да бръмчи мнооого силно, стига детето да поиска.

В деня на хумора и шегата, съвсем не случайно и напълно преднамерено, съвместно с любимото радио ФЕМИЛИ ви поднасяме нашата очарователна идея, свързана с гениалното несъвършенство на детския език, който е така трогателен и богат на всякакви изненади, че от всички е признат за извор на забавление и повод за неизчерпаеми шеги.

Предлагаме ви заедно с вас и вашите деца да напишем един напълно нов, съвременен речник на детския език.

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и радио ФЕМИЛИ обединяват усилията си в името на това, да се роди речник на най-трудно разбираемите и непонятни, за нас възрастните, думички, които малките палавници някога са изговаряли.

За повечето от нас бебешкият език е нещо средно между ескимоски и арамейски, но децата влагат в изговарянето на всяка дума душа, сърце и такова старание, че няма да е справедливо да оставим тези усилия незабелязани.

За да съберем максимално количество детски бисери, се обръщаме с гореща молба към вас – родителите, да споделите онези думички, с които ежедневно децата ви засипват. Изпращайте ни ги на имейл office@purvite7.bg, а най-трудните за разгадаване ще разиграем в една специална, забавна игра!

Тук се намесва активно детското радио ФЕМИЛИ, защото там отлично владеят езика на децата. Те ще помагат на родителите в разпознаването на думите, като публикуват жокери на страницата си във фейсбук . Така за всички ще стане пределно ясно, че киком е равно на камион, а гондомбоз на така омразния магданоз.

За родителите на децата, който са се изявили с най-неповторима и впечатляваща лексика, както и за най-добрите познавачи на бебешкия език ще има награди – страхотни детски книги, както и продукти за грижа за кожата от La Roche-Posay.

За всички – забавни публикации на бебешки и в двата сайта. 

Очакваме ви! 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Конкурси

Етикети:

1,585 преглеждания

Comments are closed.