„Абракадабра“ – очаква ни вълшебен празник в Сердика Център /31.05-01.06/

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Serdika-Center-June1-2105Празнуваме Деня на детето с училище за магьосници и LEGO изложение за всички малки и пораснали посетители

 

„Абракадабра сим салабим!“

Това ще бъде кодовата реплика в Сердика Център на 31 май и 1 юни. По случай Световния ден на детето в търговския център отваря врати двудневно училище за магьосници, а програмата отново ще бъде различна, като теб. Слагаме вълшебните шапки още в 13 часа в неделя, когато на специалния си кът на Голямата ротонда /ниво -1/ маг Доринда ще очаква всички малки магьосници и техните родители. С вълшебните си сили тя ще надниква в бъдещето, ще гледа на ръка, на боб, на кокалчета, ще забърка отварата за вечно щастие. Всеки участник ще има възможността да получи пълно магическо преобразяване в ателието за костюми и рисунки на лице, както и да изработи своята вълшебна пръчица в специална работилничка.

 „Фокус-мокус-препаратус…“

и вече е 1 юни! В най-приказния ден за всички малчугани вълшебствата в Сердика Център продължават. Освен училището за магьосници, те ще се забавляват и с празнична програма – часът на Ивокс Меджик Шоу, вокална група „Смехоранчета“, много игри, фокусници, стрийт танци от „Нечовеците“ и едно много специално шоу с водни балони. Магията започва точно в 16:00. А коя е вълшебната думичка?

Открийте я на www.serdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook.

И това не е всичко! За трета поредна година ниво -1 на Сердика Център ще се превърне в LEGO крепост с уникално интерактивно изложение на фигури и модели от „емблематичните тухлички“. Влез в света на LEGO от 31 май до 13 юни!

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,539 преглеждания

Comments are closed.