Да учиш език докато се забавляваш – мисия възможна!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

funday2015-1

 

 

Фъндей е иновативна, образователна програма, при която децата попадат в англоезична среда и с преподаватели, носители на езика, бързо напредват, забавлявайки се – без учебници и домашни

Ученето на език не е лесно, особено когато се превърне в задължение. Нещо повече – има опасност хлапетата доста да го намразят. Но пък от друга страна всяко дете обича да играе и докато играе бързо и лесно научава какво ли не. Включително и нов език. В ЕСПА са решили да преподават език по втория начин. Наричат го Фъндей.

Фъндей е иновативна, образователна програма, при която децата попадат в англоезична среда и с преподаватели, носители на езика, бързо напредват, забавлявайки се – без учебници и домашни.

Фъндей е съботно занимание, което продължава 5 учебни часа и всяка седмица е на различна тема, като по този начин дава информация на децата за различни сфери на науката, изкуството и спорта и им помага да натрупат езикови знания относно въпросната тема.

През първата събота от месец април , творческото предизвикателство на Фъндей е посветено на Великден и различните традиции по света! Ще имаме специален гост от Латвия , който ще разкаже за страната си. А творческите работилници ще бъдат посветени на наближаващия празник!

Първото посещение на Фъндей е безплатно. 

Ако проявявате интерес, имате въпроси и ви интересуват творческите идеи на организаторите или искате да запишете своето дете можете да го направите тук.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,297 преглеждания

Comments are closed.