Always с нов клип по повод Международния ден на жената

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Always_Infographic_BG

По повод Международния ден на жената, марката, която винаги е подкрепяла жените – Always, представя ново видео, част от кампанията LikeAGirl – „По-силни заедно“ (Always LikeAGirl – Stronger Together). Чрез него марката продължава своята мисия в подкрепа на увереността на момичетата през пубертета и застава зад каузата да промени негативния смисъл на израза „като момиче“ като направи така, че той да означава невероятни неща. На Международния ден на жената – 8ми март, Always иска не само да отпразнува деня, но и да изрази уважение към всички онези млади жени, които с гордост показаха какво могат да направят „като момичета“ и по този начин вдъхновиха милиони като тях по света да се чувстват прекрасно, не само днес, а и всеки един ден.

Кампанията LikeAGirl на Always стартира през юни 2014-та, като основната й цел е да покаже силата на думите и как една най-обикновена фраза като „като момиче“, често използвана за обида, може да окаже значимо въздействие върху самочувствието на момичетата. Видео клипът LikeAGirl става изключително популярен и е гледан над 85 милиона пъти в 150 страни, споделен е над 1,5 милиона пъти в социалните мрежи.

“Темата на тазгодишния Международен ден на жената е „Да го направим възможно“, и това е, което момичетата искат да постигнат – да променят негативния смисъл, с който изразът „като момиче“ се използва“, споделя Фама Франсиско, международен вицепрезидент на марката Always. “Видеото Always LikeAGirl, поставя началото на движение, чиято основна цел е да вдъхновява. Бих искала да изкажа благодарност към всички, които станаха част от това движение и помогнаха заедно да променим значението на израза „като момиче“ към нещо наистина прекрасно“.

Dribbling

Кампанията LikeAGirl демонстрира дълбокия ефект, който изразът „като момиче“ може да окаже върху самочувствието на младите момичета, но същевременно поставя началото на движение и започва промяна върху обществените нагласи. Всъщност преди кампанията на Always, изследване на марката показва, че едва 19% от момичетата на възраст между 16 и 24 години имат позитивна асоциация, когато чуят израза „като момиче“. Според данните от проведената в САЩ втора част на проучването на марката Always за изследване на увереността на момичетата през пубертета (Always Confidence & Puberty Wave II Study), след като са гледали клипа LikeAGirl, 76% от момичетата на възраст между 16 и 24 години са съгласни, че повече не биха възприемали израза „като момиче“ като обида, а всеки 8 от 10 жени (81%) споделят, че клипът може да промени начина, по който хората възприемат стереотипите за физическите възможности на жените.

Проучването на Always показва, че кампанията е оказала влияние и върху мъжете и тяхното поведение. След като са гледали видеото LikeAGirl, двама от трима мъже споделят, че биха спрели или поне биха се замислили преди да използват израза „като момиче“ в негативен контекст.

Повече от 30 години марката Always подкрепя момичетата по време на пубертета, като всяка година достига до над 20 милиона момичета по света. Чрез новото си видео, създадено с помощта на потребителите, Always продължава да подкрепя увереността на младите момичета, като си поставя за цел да промени смисъла на израза „като момиче“ (LikeAGirl) във фраза, която означава сила, талант, увереност и показва уникалността, която всяко едно момиче притежава.

По повод Международния ден на жената, Always призовава всички момичета в България да направят снимка, заснемат видео или изпратят съобщение чрез хаштага #LikeAGirl, като по този начин покажат безграничния потенциал, който притежават на момичетата. Нека задно покажем на всички малки момичета, че да правиш нещата „като момиче“ е просто прекрасно!

Gymnastics

Always е световният лидер в производството на продукти за женска хигиена, предоставя богата гама от дамски превръзки, кърпички и ежедневни дамски превръзки, създадени да пасват идеално на всеки тип тяло, менструален цикъл и изисквания. За повече от 30 години, марката Always вдъхновява момичетата по света, достигайки до около 20 милиони момичета годишно, в над 65 държави със своята образователна кампания Always Puberty.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Забавно

Етикети:

2,529 преглеждания

Comments are closed.