La Roche-Posay представя Cicaplast за ръце с термална вода

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Ръцете са една от най-интензивно използваните части на тялото и са изложени на въздействието на множество агресивни фактори. Студът, слънцето и замърсяванията са основният им враг, но ръцете се оказват уязвими и от рутинните дейности в ежедневието.

CICAPLAST ЗА РЪЦЕ е възстановяващ бариерен крем, който успокоява, защитава и помага за възстановяване на кожната бариера при захабени ръце, увредени от агресивни фактори у дома или на работа. За домашна и професионална уптореба (особено професии, при които се налага интензивно използване на ръцете и уптреба на агресивни за кожата препарати – фризьори, медицински работници, металурзи, стоматолози, готвачи и т.н.)

ФОРМУЛА С 30% ГЛИЦЕРИН + 4% НИАЦИНАМИД

Образува прозрачен защитен слой против агресии. Играе важна роля за възстановяващите процеси в кожата*. Намалява раздразненията и подпомага синтезата на липиди и така допринася за възстановяване на кожната бариера. Устойчив на измиване и механично изтриване.

РЕЗУЛТАТИ: След нанасяне, като невидима ръкавица, продължава да защитава кожата от външните агресивни фактори. Раздразненията са бързо успокоени, а естесвената кожна бариера е дълготрайно възстановена.

*Флър и др., British Journal of Dermatology 2008 159, стр. 23-34.

Туба 50 мл

Препоръчителна цена в аптеките: 14,60 лв.

CICAPLAST-MAINS_Tube-Creme-50ml-4

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,030 преглеждания

Comments are closed.