Безплатен урок по йога за деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

yoga

Родителите, които имат забързано ежедневие и рядко посещават спортни зали с децата си, могат да намерят решение в най-новия DVD диск на Светла Иванова – „Моята програма – йога за родители и деца“.

за майка и бебе над 4 месеца
за родители и деца от 3-5 г.
за родители и деца 5-8 г.

Родители, които искат да се запознаят със съдържанието на „Моята програма – йога за родители и деца“ и да подарят безплатен урок по йога на децата си, могат да го направят в:

неделя (23.11) – студио Одет – от 11:00-12:00 часа – деца 3-5 г. и от 12:00-13:00 часа – деца 6-9 г.
понеделник (24.11) – био магазин Кукумявка, кв. Изток, ул. „Чарлз Дарвин“ 14 А – от 18:00 часа – деца 3-7 г.

Практиката ще води лично Светла Иванова, а участие могат да вземат само децата.

След изпълнение на асаните всички части от тялото стават по-гъвкави, без да се натоварват излишно. Упражненията преминават плавно едно към друго, като помагат на изпълняващите ги да поддържат правилна стойка, да подобрят кръвообращението, да нормализират храносмилането и най-вече – да се чувстват енергични, спокойни , уверени и изпълнение с позитивни мисли и емоции. За да задържи вниманието на децата, Светла Иванова представя асаните по забавен и подходящ за възрастта им начин – във вид на приказна игра с карти, играчки, дишане и релаксация.

Светла Иванова е певица и писател, която от 15-годишна поддържа добрата си форма с йога. Сертифициран йога инструктор е. Преподава класическа хат-ха йога за деца и възрастни. Завършила е предучилищна педагогика и музика.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,453 преглеждания

Comments are closed.