• No categories

Как да си направим уникални естествени рози с цветовете на дъгата?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Обичате цветя? Розите са ви любими? Е, имаме една добра новина за вас – вече не е нужно да се ограничавате само в стандартните червени, бели или жилти рози. Ще ви покажем един уникален метод, с който розата ще заприлича на красива цветна дъга. Вашето дете със сигурност ще е очаровано, а домът ви ще се изпълни с цвят, красота и настроение.

Техниката всъщност е много проста и най-важното – цветята са съвсем естествени, а не от хартия или пластмаса. Ето как да го постигнете:

2

1. Изберете подходящи рози – те задължително трябва да са бели и не много дълги.

8

2. Сложете вода в три чаши и във всяка от тях капнете по 30 капки готварска боя, чийто цвят можете да изберете в зависимост от ефекта, който искате да постигнете.

4

3. Срежете с нож много внимателно последните 12 см. на дръжките на всяка от розите с цел да се разцепи на три равни части. Внимавайте да не се откъсне или начупи някое от разклоненията. Розата трябва да е достатъчно стабилна, за да стои права, когато я поставите в чашата.

3

4. Сложете всяко от разклоненията в различните чашки с боя и оставете така 24-48 часа. След този период ще видите магичен резултат – розата ще поеме от боята и ще оцвети листенцата си.

Можете да използвате тези красиви рози за семейни партита, за детски рождени дни или просто, за да се позабавлявате у дома. Ефектът си заслужава!

1

 

5

 

6

 

7

Снимки: http://archiengineering.com

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

14,799 преглеждания

Comments are closed.