С деца на Хелоуин – къде да отидем?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Все повече българи почитат Хелоуин, въпреки че според мнозина това не е особено редно, тъй като корените му нямат нищо общо с родните традиции и обичаи.

Хелоуин се отбелязва на 31 октомври и е особено популярен сред англоговорящите страни като Великобритания, САШ, Канада и Ирландия. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им “направят номер”.

Ако сте сред тези, които смятат да отбележат Хелоуин и искате това да стане в компанията на вашите малчугани, представяме ви някои места, където може да се случи това:

download (2)

Парти за маскирани калпазани в Работилничка Сръчковци
Казват, че във всички приказки има и страшни герои. Не само красиви, умни и добри. Също като в живота. Разбира се, зависи от гледната точка – добрите не винаги са само добри, а страшните, понякога са добряци, които не обичат да демонстрират качествата си, та се предрешават, за да не ги безпокоят. В крайна сметка какви ще бъдете във вашата собствена приказка, решавате вие и никой друг!
Ето защо Работилничка Сръчковци ви кани да покажете най-хубавите си костюми – страшни, прекрасни, интересни – изберете си герой и се преоблечете като него или пък си измислете ваш герой и покажете колко сте оригинални. Елате в приказния свят на Сръчковците (Сити Център София, етаж 3), за да се забавлявате заедно на страшно-смешно парти за Хелоуин.
Входът на човек е 5 лв, а началният час на партито е 17.30 ч.

Страховито парти в Bulgaria Mall
И тази година Bulgaria Mall ще организира супер щуро и страховито Хелоуин парти, което ще започне в 18 ч. на 31 октомври на ниво партер. Ще има много игри, забавления, танци и изненади! Всички посетители ще бъдат посрещнати от красивата, но страховита Злодеида.
Очаквайте музика на живо, конкурс за най-добър детски костюм както и конкурс за най-добър мъжки и женски костюм и Best of Show. Разбира се, и много награди, любезно осигурени от клуб Накама, Харибо, Линдт, Плей Парк, Хиполенд, Кино Арена, Сото Зеро и Пунто Арт.

 

images (2)

Хелоуин извън града
Ако пък търсите местенце далеч от градската шумотевица и искате да прекарате малко време сред природата, можете да се спрете на хотел Гела в село Гела, където тази година вече е планирано специално Хелоуин парти.
Независимо на колко години сте, ако пазите детето у себе си, то сега е момента да го пуснете на воля да полудува!

За втора година хотел “Гела” в с. Гела ще се превърне в сцена на този толкова весел празник, в който актьорите ще бъдат всички гости.
През целият ден ще има безплатни бонбони, пуканки, чипс и магически безалкохолни напитки в “Къщата на Ужасите”. Освен това са планирани и много игри и забавления: традиционните Ирландски / Гелски Хелоуин игри, разказване на истории за призраци, както и конкурси за най-добър костюм. Разбира се, за победителите са предвидени страховити награди.

Парти за малки и големи страшилища във Flip Flop
Както злата вещица в Хензел и Гретел, така и хората от Flip Flop ви примамват (сладко, сладко) да се спуснете в тъмните дебри на ул. Оборище. Да изпитате чудовищен страх през тъмните пътеки на страховития ни лес, заобиколени от смразяващи звуци чак до бара намиращ се на 61-во магично дърво.
Там, неочаквано ще откриете обезпокоително количество лакомства, сладки, бонбонки, близалки и ужасяваща доза страховит саунд поднесен ви от CRITERIA & ALNIK.
Чудовища в костюми и маски са добре дошли! Мястото е Оборище 61, кафе-бар Flip Flop, начален час на партито – 19 ч.

10450842_703826129724575_6445397515272487638_n

Хелоуин в Paradise Center
Петъкът е голям и Хелоуин дебне отвсякъде! Той няма да подмине и най-светлите кътчета на столичния Paradise Center, където малки и големи ще могат да се забавляват през целия ден. Ето и програмата:
12:00 ч. – 18:00 ч. Кът за рисуване на лица / Водната сцена, ет. 0/
14:00 ч. – Зомби флашмоб – очакват Ви много изненади
16:00 ч. – Хелоуин грим /Водна сцена, ет.0/
18:00 ч. – Зомби флашмоб
18:00 ч. – 19:30 ч. – Концерт с участието на Жана Бергендорф , Елвис, най-добрият български двойник на Майкъл Джексън и Хелоуин танцова формация. Водещ – Део
21:00 ч. – Playground – Всички, които искат да се забавляват призрачно, вампирско, вещерско и като цяло Zumba-ween-ско, са добре дошли
21:00 ч. – Piece of Paradise – Хелоуин Караоке парти с Игор и Иван, дрескод – Horror
22:00 ч. – Ping Pong  Club Paradise – Хелоуин GLOW Party с DJ Dega! Очакват Ви много игри, награди, музика и страхотна атмосфера.

Хелоуински забавления в „III етаж” Bar & Dinner
Всички малчугани ще могат да се забавляват в страхотния детски център на „III етаж” Bar & Dinner този Хелоуин! На специалното детско парти в деня на вещиците, страшилищата и мистериите, децата ще могат да се маскират, забавляват и играят в уютната обстановка!
Началото е 17.30, а входът е свободен. “ІІІ етаж” Bar & Dinner, се намира на бул. “Ломско шосе” № 2А, на метро станция “Хан Кубрат”.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

Етикети:

8,250 преглеждания

Comments are closed.