Лили Иванова с благотворителен бутиков концерт за болни деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

20141021.jsnifirpsi

Лили Иванова готви бутиков концерт на 10 ноември в Гранд хотел „София”. Той ще сложи финал на благотворителната инициативата „Да оставим следи III”, чийто вдъхновител е фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова и сдружение „Кауза”.

До Лили в благородната кауза застават и нейните музиканти – Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов и Росен Ватев. Билетите за концерта на певица №1 са ограничени като бройка. Сумата от тях заедно с получените средства от търга с фотоси на БГ звезди ще отидат за закупуване на медицинско оборудване за недоносени, тежко болни деца и страдащи от инсулинозависим диабет.

Търгът, на който ще могат да се купят снимки на доста популярни българи, застанали зад идеята на Велислава Каймаканова-Ножарова, ще започне в 19 ч на 10 ноември. Самата Лили Иванова се включи в инициативата, като се снима като киноиконата Марлене Дитрих.

Събитието на 10 ноември ще бъде предшествано от изложба с фотографиите от кампанията „Да остави следи III” в градската градина – срещу Народния театър ”Иван Вазов”. Тя ще се проведе от 21 октомври до 4 ноември.

Източник: Информационна агенция БЛИЦ

Кога?: 10 ноември, 2014 г.
Къде?: Гранд хотел София

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,237 преглеждания

Comments are closed.